Comandă consultație gratis

Articole

Angajarea la muncă este o etapă importantă în viața fiecărei persoane. Trăind în era digitală, cel mai ușor e să-ți găsești un loc de muncă prin intermediul platformelor de angajare, unde diverse companii, afaceri individuale și alte întreprinderi mici plasează anunțuri de angajare și angajatorii caută lucrători prin baza de CV-uri, de care, de obicei, dispun platformele.

 

Plasarea unui anunț de muncă este extrem de simplă pe www.bursamuncii.md.

 

Platforma Bursa Muncii salută toți angajatorii, care au intenția de a găsi cei mai buni angajați în rândurile cetățenilor Moldovei. Plasarea unui anunț de angajare este absolut gratuită. Fiecare angajator indică o scurtă descriere despre oferta de lucru, condițiile de muncă, salarizarea și alte beneficii. Astfel, fiecare candidat la muncă va fi la curent cu toată informația necesară la angajare.

 

Bursa Muncii dispune de o bază largă de oferte de muncă atât în Republica Moldova, cât și peste hotarele ei. Angajatori din Republica Moldova și din Uniunea Europeană plasează anunțuri la diverse categorii de joburi. Pe platformă aveți oferte de lucru, clasificate în peste 20 de sfere și profesii.

 

Dacă aveți pașaport biometric, pașaport românesc sau pașaport rusesc, indicați-l în filtrele de căutare și toate ofertele de muncă, în dependență de tipul de pașaport, vor apărea pe ecranele Dumneavoastră.

 

Ofertele angajatorilor de peste hotare pot include salarii avantajoase, majoritatea din ele având transport gratuit sau cazare gratuită, bonusuri pentru productivitate. Unele bonusuri sunt în conformitate cu nivelul de experiență a candidatului la muncă. În cazul în care experiență nu aveți sau nu corespunde vârsta, pe www.bursamuncii.md veți găsi și alte oferte de muncă corespunzătoare necesităților voastre.

 

Doriți la lucru peste hotare? Selectați în filtrele de căutare pașaportul ce-l dețineți și țara dorită.

 

Doriți la lucru în Moldova? Selectați toate oferte din Moldova în filtrele de căutare. Veți găsi oferte la diverse companii și în diverse regiuni ale țării.

 

Doriți să plasați un anunț de lucru? Completați acest formular și vă vom ajuta să promovați pe pagina noastră cele mai interesante oferte de muncă.