Comandă consultație gratis

Întrebări frecvente

Vreau să mă angajez. Ce fac?

Companiile își publică anunțurile de locuri de muncă pe site-ul Bursamuncii, iar dumneavoastră trebuie să aplicați la anunțurile care vă interesează. Ca să vă creșteți șansele de a fi selectat pentru a participa la interviuri de angajare și de a vă găsi ușor un loc de muncă, trebuie să acordați CV-ul. Editați un CV detaliat în contul dvs. de candidat Bursamuncii, selectati si aplicati la ofertele care vi se potrivesc.

Vă recomandăm să aplicați la un număr mai mare de oferte de muncă pentru a vă spori șansele de angajare. Serviciile noastre de plasare a anunțurilor și conlucrare la nivel individual ulterior cu angajatorii sunt gratuite. Acest lucru permite angajatorilor sa vă găsească în baza de date Bursamuncii și sa vă contacteze pentru o ofertă.

 

Cum candidez pentru un post?

În momentul în care doriți să candidați pentru un post și nu sunteți autentificat pe Bursamuncii, va fi necesar să deschideți fereastra Contul meu și înregistrați-vă. Ulterior, după autentificare, vei putea aplica printr-un singur click la orice ofertă de muncă.

Vă recomandăm să vă creați cont de utilizator pe Bursamuncii și să aplicați la un număr nelimitat de oferte de muncă, sau să sunați angajatorii direct pentru a va informa despre mai multe detalii în privința ofertelor de muncă.

Menționăm că nu există un număr limitat de aplicări, dvs. având posibilitatea de a aplica la toate joburile care va interesează, valabile pe site.

 

Am aplicat la o oferta de job. Ce șanse am de angajare?

După ce ați trimis CV-ul la un anunț trebuie să așteptați decizia angajatorului. Numai acesta poate lua hotărârea de a va contacta, iar Bursamuncii nu poate interveni asupra acestei hotărâri.

 

Ce este abonarea? Cum setez abonarea ?

Prin abonarea la alertele Bursamuncii primiți periodic, după preferință, cele mai recente locuri de muncă potrivit criteriilor selectate, astfel încât sa aflați din timp care este oferta.

Ca să vă setați abonarea, întroduceți e-mail-ul d-stră în grila solicitată și primiți confirmarea imediată de abonare cu succes la ofertele de muncă.

 

Cum pot afla numărul de telefon al unei companii angajatoare?

Companiile angajatoare plasează ofertele de muncă pe Bursamuncii în mod independent, astfel orice ofertă conține numărul (numerele) de contact ale angajatorului care a plasat anunțul. Administrația Bursamuncii nu intervine în procesul de aplicare și recrutare care are loc între angajator și candidat.

 

De ce nu pot aplica la un job dacă am mai aplicat o data?

În momentul în care aplicați la un job, CV-ul dvs. ajunge în contul companiei angajatoare. Dacă vreți să aplicați încă o dată, trebuie mai întâi să vă retrageți aplicația inițială prin contactarea angajatorului.

 

Cum obțin mai multe detalii despre job?

Detaliile pe care compania a vrut să le facă publice sunt trecute în conținutul anunțului ofertei de muncă. Veți putea primi mai multe amănunte în cadrul interviului de angajare, dacă alegeți să aplicați la job și dacă veți fi contactat.

 

Unde trebuie sa vin pentru interviu?

Prin intermediul site-ului Bursamuncii puteți aplica la jobul de care sunteți interesat. Ulterior, compania angajatoare decide dacă vă cheamă la un interviu, caz în care vă va transmite detaliile referitoare la locul de întâlnire.

 

Ce salariu se oferă pentru job?

Dacă în conținutul anunțului nu este precizat salariul brut, net, orele supra program, concediul oferit, compania angajatoare va discuta despre oferta salarială în cadrul interviului de angajare, unde veți avea posibilitatea să puneți toate întrebările și să primiți toate răspunsurile care vă interesează.

 

Vreau să lucrez în străinătate

Pe prima pagina Bursamuncii, la căutare, selectați țara în care cătați un loc de lucru. Apăsați pe imaginea „Germania”, spre exemplu și vor fi listate toate ofertele active pentru Germania. Alegeți joburile care vă interesează și aplicați cu CV-ul din cont. Dacă sunteți selectat pentru un interviu, compania vă va da toate detaliile referitoare la modalitatea de angajare.

 

Când se pleacă către un job în străinătate?

Plecările în străinătate sunt stabilite de către companiile angajatoare. Bursamuncii, în calitatea sa de moderator, nu deține astfel de informații.

 

Pot sa aplic dacă nu știu limba străină pentru locul de muncă în străinătate?

Dacă în anunț nu este precizat ca trebuie în mod obligatoriu să cunoașteți o anumită limbă străină puteți trimite CV-ul. Este decizia companiei dacă vă selectează sau nu pentru interviu.

 

Cum știu dacă mai este valabilă oferta de job?                                                                                   

O ofertă de job este valabilă dacă în josul anunțului regăsiți butonul de „Aplică la acest job„.