Comandă consultație gratis

Istorii de success

Succesul nu vine singur. Vine doar prin muncă asiduă, chiar de uneori unii refuză să studieze sau lucrează la locrui de muncă mediocre. Munca și speranța de a-și îndeplini visurile i-a făcut pe cei de mai jos să devină influenți în industriile alese. Citește câteva istorii de succes, care te vor inspira să lucrezi mai mult asupra bilităților tale.

 

Celebra scriitoare J.K. Rowling, cunoscută pentru epopeea lui Harry Potter, este acum cea mai bogată femeie din Anglia.

Totuși, succesul ei nu a venit din senin. J.K. a locuit într-o familie mono-parentală, a eșuat la examenele de intrare la Oxford, trecuse și ea printr-un divorț dureros, suferea de depresie. Niciodată, însă, nu a încetat să scrie.

 

În 1990 îi venise ideea să creeze istoria unui tânăr vrăjitor și conflictele acestuia cu lumea reală și cea magică. În 1995 ea a terminat prima carte, însă 12 edituri au refuzat-o. Dar ea nu a cedat. Doi ani mai târziu, „Harry Potter și Piatra Filozofică”, prima carte din cele șapte aventuri magice ale lui Harry, a fost publicată. Acum, Harry Potter este disponibil în 69 de limbi în peste 200 de țări, dar și sub forme de filme, care au adus o dobândă de peste 2 miliarde de dolari lumii cinematografice.

 

Steve Jobs, un gânditor și inovator în idnsutria tehnologiilor informaționale, a trăit o viață plină de peripeții. Fusese adoptat, copil fiind, de un cuplu care i-au și dăruit dragostea lui față de electronice. În școala primară, din cauza că era mai mereu plictisit, era frustrat de modul formal al sistemului de învățământ. Profesoara chiar îl mituia ca el până la urmă să învețe. El se descurca de minune – administratorul școlii chiar dorea să-l ducă direct spre perioada de liceu, ofertă ce a fost respinsă de părinți. Fiind la universitate, Jobs din nou s-a plictisit și a lăsat școlirea după 6 luni și sa avântat în diverse cursuri cu tematică artistică.

Totuși, dragostea lui față de modele electronice l-au și adus la Steve Wozniak, omul cu care a deschis cea mai populară companie de dispozitive electronice ce facilitează accesul la lumea virtulă.

 

Jobs s-a stins din viață în 2011.

 

Tyler Gregory Okonma, cunoscut ca Tyler, The Creator, este un muzician și producător celebru în rândurile muzicienilor industriei hip-hop. Ce nu ai știut e că acesta, până a obține celebritatea sa, a avut o viață destul de interesantă.

A fost abandonat de tată și nu-l cunoaște nici până în ziua de azi, la ai săi 26 de ani. În timpul anilor de studiu, a schimbat școala de 12 ori. De la o vârstă extrem de fragedă a fost interesat de muzică și la 14 ani a început a învățat pianul fără vreun profesor. În scurt timp, mânuia destul de bine clapele, ceea ce i-a permis să creeze multă muzică bună și să obțină popularitate atât în școală, cât și în spațiul digital. A lucrat la FedEx timp de câteva săptămâni, dar și la Starbucks timp de puțin peste doi ani, de unde a fost concediat. Atunci a și hotărât să devină muzician pe cont propriu. De ceva timp, să fii parte a proiectelor lui Tyler este o onoare și semn că muzicianul ales este valoros. Colaborările cu artiștii internaționali sunt extrem de populare și, deși are o vârstă destul de tânără, este văzut drept un muzician cu un impact major asupra hip-hopului actual.