Detalii ofertă
Melco Resorts & Entertainment, dezvoltatorul și operatorul stațiunii integrate City of Dreams Mediterranean — cea mai mare și premiată stațiune integrată din Europa — caută în prezent muncitori cu experiență în domeniul hotelier pentru următoarele posturi: bucătar șef .
Beneficii:
- Salariu: 2500 euro;
- Salariul se achită pe card bancar până la data de 10 a fiecărei luni;
- Avans în caz de necesitate;
- Compensații: Plata pentru ore suplimentare și zile de sărbătoare conform legislației țării;
- Angajatorul va instrui salariatul în domeniile: de producție și tehnologie, siguranță la locul de muncă, normele sanitare, igiena muncii, securitatea împotriva incendiilor și protecția muncii;
- Uniformă de lucru oferită de către angajator;
- Cazare gratuită asigurată de către angajator, în apropierea locului de muncă;
- Alimentație: asigurată de către angajator de 3 ori/zi.
Detalii contract:
- Tip de pașaport: Biometric (MD) – cu viză;
- Vârstă: 20 – 40 ani;
- Sex: Masculin, Femin;
- Studii: Medii, Profesionale (școala de meserii);
- Experiență: Între 2 și 5 ani în domeniu ;
- Durata contractului: nedeterminată;
- Tip contract: Contract individual de muncă;
- Limbi străine: Rusă, Engleză – conversațional
Descrierea postului și atribuții:
- Lucrează și supraveghează o zonă specifică a unui punct alocat, asigurând consistența produsului din punct de vedere al calității, aspectului și gustului;
- Se asigură că toți angajații aplică tehnicile corecte și sunt familiarizați cu cele mai relevante produse;
- Se asigură că toate produsele și serviciile sunt livrate cu acuratețe și în timp util, efectuând control de calitate înainte de servire;
- Se asigură că posturile de lucru și echipamentele de bucătărie sunt organizate, curate și ordonate în permanență;
- Monitorizează stocul zilnic de operațiuni și raportează orice lipsuri pentru a anticipa nevoile și cererea;
- Minimizează risipa pentru a reduce costurile;
- Se asigură că produsele sunt depozitate corespunzător, cu etichetarea corectă;
- Asistă la deschiderea și închiderea proceselor și procedurilor hotelului;
- Se asigură că Chef de Cuisine, Senior Sous Chef și Sous Chefs sunt informați cu privire la operațiunile zilnice, ridicând orice probleme sau preocupări legate de calitatea produselor și performanța angajaților;
- Ajută la formarea și dezvoltarea bucătarilor, împărtășind deschis cunoștințele;
- Stabilește și menține relații eficiente la locul de muncă;
- Asigură raportarea în timp util a defecțiunilor sau deficiențelor de întreținere în zona corespunzătoare;
- Menține standardele de siguranță alimentară în conformitate cu politica companiei sau conform instrucțiunilor managerului;
- Ajută la asigurarea punctualității și aspectului tuturor angajaților restaurantului, asigurându-se că aceștia poartă uniforma corectă și mențin un standard ridicat de igienă personală, conform standardelor de îngrijire ale hotelului și departamentului;
- Participă la briefing-uri și întâlniri zilnice atunci când este necesar;
- Raportează supraveghetorilor accidentele, rănile și condițiile nesigure de muncă;
- Îndeplinește alte sarcini rezonabile ale postului, așa cum sunt atribuite de supervizori din când în când.
Program de lucru:
- Zile lucrătoare: 5-6 zile/ săptămână
- Norma zilnică: 8-10 ore/zi
Acte necesare pentru angajare:
- Copie Pașaport străin (valabil nu mai puțin de un an);
- Certificat de naștere;
- Certificat de căsătorie (după caz);
- Diplomă de studii profesionale + foaie matricolă;
- CV completat;
- 2 poze 3 x 4 cm;
- Cazier judiciar.
Cerințe față de angajați:
- Minimum 5 ani de experiență profesională în bucătărie, cu cel puțin 2 ani într-un rol similar în hoteluri de cinci stele;
- Experiență în operarea la mare volum și colaborarea cu echipe internaționale;
- Experiență relevantă în diverse tipuri de bucătării sau într-un stil specific relevant postului;
- Diplomă culinară de la o școală acreditată;
- Formare/certificare în Siguranța Alimentelor (preferabil ISO 22000);
- Resurse financiare pentru primele cheltuieli;
- Candidații trebuie să dețină articole esențiale de uz personal (lenjerie, veselă, articole de igienă etc.);
Norme și reguli:
- Nu se admite lipsa nejustificată de la muncă, întârzierea sau nerespectarea normelor si regulilor prestabilite de companie.
- Consumul de alcool sau substanțe interzise este strict interzis.