Detalii ofertă
Rosderra Irish Meats este una dintre cele mai mari companii de procesare a cărnii de porc din Irlanda, cu facilități moderne de producție și prelucrare a cărnii. Compania produce o gamă variată de produse din carne de porc și exportă la nivel internațional, având o prezență semnificativă în Europa. Rosderra pune accent pe calitate, siguranță alimentară și sustenabilitate în procesele lor de producție. Compania angajează muncitori cu minim de experienţă în domeniul prelucrării cărnii de porc în incinta uzinei și în cadrul fermei.
Beneficii:
- Salariu: 1800 Eur / lună;
- Asigurare medicală gratuită pe toată durata contractului;
- Concediu anual: Angajatorul oferă concediu anual plătit , precum și alte suplimente și indemnizații obligatorii prevăzute de legislația țării gazdă;
- Uniforma de lucru: Oferită gratuit de către angajator;
- Angajatorul va instrui salariatul în domeniile: de producție și tehnologie, siguranța la locul de muncă, normele sanitare, igiena muncii, securitatea împotriva incendiilor și protecția muncii;
- Angajare în baza contractului individual de muncă pe o perioadă de minim 6 luni, care presupune – viză de reședință, pachet social, asigurare medicală;
- Cazarea este oferită de angajator, în case/apartamente în apropierea locului de muncă
Detalii contract:
- Tip de pașaport: European (EU);
- Vârstă: 20 – 55 ani;
- Sex: Masculin;
- Studii: Oricare;
- Experiență: Minim 1 lună;
- Tip contract: Contract individual de muncă;
- Termenul de așteptare a unui loc vacant în Republica Moldova este între 3 și 60 de zile.
Descrierea postului și atribuții:
Atribuții de serviciu la uzină:
– Procesarea cărnii: Utilizarea cuțitelor pentru tăierea și dezosarea cărnii de porc;
– Prelucrarea cărnii: Sortarea, porționarea și pregătirea bucăților de carne pentru ambalare;
– Ambalarea: Împachetarea produselor din carne, etichetarea corectă și pregătirea lor pentru transport sau vânzare;
– Întreținerea echipamentelor: Curățarea și întreținerea echipamentelor de procesare pentru a asigura igiena și siguranța alimentară;
– Controlul calității: Verificarea conformității produselor cu standardele de calitate și siguranță;
– Gestionarea și depozitarea: Gestionarea mărfurilor în depozit, inclusiv încărcarea și descărcarea produselor;
– Respectarea regulilor de igienă: Menținerea unui mediu de lucru curat și respectarea normelor stricte de igienă și siguranță alimentară;
Repartizarea sarcinilor este realizată de către angajator.
Program de lucru:
- Zile lucrătoare: Luni – Vineri, de la 06:00-14:00 sau 07:00-15:00 cu 2 pauze in zi
- Norma zilnică: 8 ore / zi
- Norma săptămânală: minim 39 de ore pe săptămână cu posibilitate de ore suplimentare în dependenţă de volumul de lucru.
Acte necesare pentru angajare:
- Copie Pașaport UE valabil minim 1 an;
- Copie buletin de identitate;
- Copie certificat de naștere a copiilor minori (după caz);
- Permis de conducere (după caz);
- Diplomă de studii profesionale sau superioare;
- Poze 3 x 4 cm.
Cerințe față de angajat:
- Responsabilitate, flexibilitate și disponibilitate pentru muncă fizică;
- Respectarea normelor de securitate în muncă;
- Disponibilitate pentru a lucra în medii cu temperaturi scăzute (în funcție de proces);
- Abilitatea de a lucra într-un ritm rapid;
- Disponibilitate pentru a fi repartizat la diverse procese, în funcție de necesități;
- Disponibilitate de a lucra în ture;
- Cunoașterea limbii engleze constituie un avantaj.
- Candidații trebuie să dețină articole esențiale de uz personal (lenjerie, veselă, articole de igienă etc.).
Norme și reguli:
- Nu se admite lipsa nejustificată de la muncă, întârzierea sau nerespectarea normelor si regulilor prestabilite de companie.
- Consumul de alcool sau substanțe interzise este strict interzis.